Tapolcai baleset

Tragikus baleset történt Tapolcán ma reggel. A vonat legalább 60 méteren keresztül tolta magával az autót.


Mav M61 019 Balatonfuzfo Rail Europe Train Journey Train

A tragédia miatt január 2-át gyásznappá nyilvánítja és kezdeményezi a MÁV-nál hogy a vasúti átjáróba sorompót helyezzenek ki mert több baleset is történt már ott.

. Családjaiknak felajánlotta a tapolcai önkormányzat segítségét amiről a két település polgármesterét is tájékoztatta. Összekeverték a tapolcai baleset túlélőjét az egyik áldozattal a családokat is félretájékoztatták. Gyásznapot tartanak vasárnap a négy fiatal halálával végződő újévi tapolcai vasúti baleset áldozataira emlékezve a Balaton-felvidéki városban.

A baleset Tapolca közigazgatási területén a 7345-ös számú úton egy vasúti átjáróban történt. A Kaposvár 19 éves röplabdása volt a tapolcai baleset egyik áldozata. Autóval ütközött Hódmezővásárhelyen a tram-train.

Családjaiknak felajánlotta a tapolcai önkormányzat segítségét amelyről a két település polgármesterét is tájékoztatta. Vasúti átjáróban ütközött egy személyautó vonattal. Iván Gergő 2020-ban igazolt a Fino Kaposvár férfi röplabdacsapatához.

A Tények is beszámolt a tapolcai gyászmiséről amelyet annak a négy nagyon fiatalnak az emlékére tartottak akik egy szörnyű autóbalesetben hunytak el. A lehető legrosszabbkor hajtottak a sínekre a vonat pedig már nem tudott megállni elsodorta őket négyen szörnyethaltak. Halálos baleset Tiszaalpár és Kiskunfélegyháza között Halálra gázolt egy hatéves kislányt egy férfi.

Négy fiatal három férfi és egy nő halt meg január 1-jén délelőtt a. Sokkoló közleményt adott ki a rendőrség a halottnak hitt lány maradt életben Tragédia. Dobó Zoltán Tapolca polgármestere a város hivatalos honlapján vasárnap azt írta.

A balesetben három fiatal férfi és egy fiatal nő a helyszínen életét vesztette egy 17 éves nőt pedig életveszélyes sérülésekkel mentőhelikopterrel vittek kórházba. A balesetben senki sem sérült meg de késésre kell számítani. A polgármester a tragédia miatt január 2-át gyásznappá nyilvánítja és kezdeményezi a MÁV-nál hogy a vasúti átjáróba sorompót helyezzenek ki mert több baleset is történt már ott.

A Tények úgy tudja hogy egy buliból tartottak hazafelé amikor megtörtént a. Az autóban fiatalok utaztak ötük közül négyen azonnal meghaltak egy sérültet mentőhelikopter szállított kórházba. Tegnap késő este rendőrök jelentek meg a tapolcai halálos vonatbaleset egyik résztvevőjének édesanyjánál és közölték a hírt.

A tilos jelzés ellenére hajthattak a sínekre egy olyan átkelőben ahol amúgy sok baleset történik és nincs sorompó. A délelőtti szentmisén majd utána a tragédia. Hvghu Tetszett a cikk.

A polgármester közlése szerint vasárnap 10 órakor a tapolcai plébániatemplomban gyászmisét. Itthon Szombat délelőtt történt a tragédia Tapolcán vasárnapra a polgármester gyásznapot rendelt el.


Szekesfehervar 30 12 17 Japan Train Train Truck Train


Mav M61 017 Tapolca Vasutallomas Train Truck Train Model Trains


Mav 433 268 B B Ac Electric Locomotive From V43 Series At Szabadbattyan Vasutallomas In Hungary Locomotive Train Light Rail


Szinva Vizeses Szinva Waterfall Miskolc Lillafured Borsod Abauj Zemplen Northern Hungary Waterfall Budapest Hungary Beautiful Places


Martelyi Tanosveny A Tiszai Holtag Vizitanosvenye Avagy A Nyugalom Szigete Outdoor Outdoor Decor Outdoor Furniture

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel